Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Museumkidsweek/Herfstactiviteiten

23 oktober - 26 oktober

Herfstactiviteiten bij De Spitkeet. 


De herfstvakantie komt eraan….en de activiteiten bij ons openluchtmuseum “de Spitkeet” staan in het teken van “vriendschap”. Kom samen genieten……..

Tijdens de herfstvakantie van dinsdag 23 t/m donderdag 25 oktober 2018 vinden er weer allerlei leuke activiteiten plaats. Van 11.00 uur tot 16.00 uur ben je van harte welkom om samen met je ouders, pakes & beppes, vriendjes & vriendinnetjes naar ons museum te komen voor onderstaande activiteiten:

  1. Een houten hart versieren met een door jouw zelfgemaakte pompoen;
  2. De speurtocht “wie ben ik” staat in het teken van dieren, die je gaat zoeken op het park. Bij elk dier hoort een “letter”. Heb je alle letters gevonden, zet ze dan in de juiste volgorde en je hebt de oplossing gevonden. Een juiste oplossing, is een beloning waard.
  3. Uileballen pluizen. Dat is echt “cool”, want wat eet een uil eigenlijk? Hier kom je achter door een uilebal uit te pluizen en je vondsten op een vel papier plakken.

Kosten: € 2,00 per activiteit. Voor drie activiteiten: € 5,00.

De kinderen in de leeftijdscategorie 7 t/m 12 jaar kunnen een houten raceauto maken. Alle onderdelen, die hiervoor nodig zijn ga jezelf of samen in elkaar zetten. Deze activiteit kost € 2,00​.

 


Extra en gratis activiteiten zijn op onderstaande dagen:​

dinsdag 23 oktober 2018:
bokkenkarritje​; even terug in de tijd, door een ritje te maken met de bokkenkar over het park.

woensdag 24 oktober 2018:
ponyritje; onder begeleiding, een waar avontuur voor kinderen om op de rug van een pony te mogen
zitten.

donderdag 25 oktober 2018:
dogfrisbeeshow om 11:00 uur en 14:00 uur van Fly’em High demoteam, dat plezier in het werken met
je hond uitstraalt, dat staat bovenaan, en niet perse de prestatie.

Ben je moe van het speuren, knutselen, ritjes maken over het park en genieten van de shows, dan kun je heerlijk zelfgebakken spitkeetpannenkoeken eten en warme chocolademelk drinken in het Skieppehok.

Vrijdag 26 oktober 2018 tijdens Coole Kidsnacht zijn we van 17.00 – 21.00 uur open voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Dit tijdstip, na de reguliere openingstijden, zorgt ervoor dat de kinderen het rijk “alleen” hebben. Spannend en cool! Dit jaar met het thema “vriendschap”. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee.

Entree voor kinderen t/m 12 jaar en donateurs zijn gratis, begeleiders betalen de normale entreeprijs van € 4,50.

 

Zie hier voor een filmpje van vorig jaar.

Gegevens

Begin:
oktober 23
Einde:
oktober 26