Laden Evenementen

« All Events

Spitkeet Paasfeest

2 april

Paasfeest op ‘De Spitkeet’.

Paasmaandag betekent voor De Spitkeet eieren zoeken. Het is zo langzamerhand traditie dat wij deze activiteit als één van de eersten in het seizoen organiseren en dat weet de jeugd. Ouders horen vaak de vraag: “Wannear geane wy wer nei de Spitkeet om te aisykjen?” Dit jaar is paasmaandag op 2 april en dus is het dan feest. 

Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom om eieren te zoeken. Dit zijn houten eieren die door vrijwilligers worden verstopt op het grote terrein van het Themapark, behalve in de huisjes. Wanneer ze vijf eieren hebben gevonden mogen ze die inleveren bij de paashaas die op het terrein rondloopt. Ze krijgen dan een echt ei en mogen dat beschilderen. Behalve deze houten eieren liggen er ook gouden eieren verstopt. Wanneer ze zo’n ei vinden kunnen ze dat bij de bar inleveren en ontvangen dan een leuk prijsje. 

Naast dit eierzoeken kunnen de kinderen geschminkt worden en als klap op de vuurpijl mogen ze een klont deeg aan een stok schuiven en die boven een kolenvuurtje heerlijk bruin bakken. Met wat boter en bruine suiker smaakt dat lekker. 

De huisjes zijn allemaal open en daar zitten vrijwilligers die vertellen over het Themapark en over het leven van de mensen die in zulke huisjes hebben gewoond.

Het belooft al met al weer een gezellige dag te worden.

paas eieren zoeken
paas eieren zoeken
schminken
schminken
eieren verfen
eieren verfen
broodje bakken
broodje bakken
speeltuin
speeltuin
gezellige drukte
gezellige drukte

paaseieren zoeken

Gegevens

Datum:
2 april, 2018