Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Winterfair

13 december - 16 december

| gratis

winterfair in Charles Dickens sfeer

Deze vond ik zo mooi

Van 13 t/m 16 december a.s. wordt op het terrein van het openluchtmuseum weer de jaarlijkse Winterfair gehouden. De openingstijden van het museum zijn op woensdag t/m vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

De toegang is gratis.

Voor de kinderen zijn er workshops op woensdag- , donderdag- en vrijdagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur. Zij kunnen dan leuke kerststukjes maken, maar ook een pindapop maken, koekversieren met snoep, een vogel of een kerststuk maken en een glazen pot omtoveren tot een sneeuwman met licht. Op woensdag en donderdag is er een workshop kerststukjes maken voor volwassenen om 19.30 uur.  Opgave voor de workshops voor volwassenen kan voor 8 december a.s. via tel. 06-53602671 of via info@despitkeet.nl. De kinderen die meedoen aan de kinderworkshops hoeven zich van tevoren niet op te geven. 

Tijdens deze fair zijn er weer veel leuke artikelen en lekkernijen te koop waaronder veel mooie kerststukken en zijn er in de huisjes vrijwilligers van De spitkeet actief. In een van de huisjes worden mooie kerstverhalen verteld en natuurlijk sluiten we ook deze fair op zaterdag weer af met het rad van avontuur. Vanaf 10.30 uur gaan een paar enthousiaste ‘raddraaiers’ van start met mooie prijzen. Naast waardebonnen, een fruitmand, rollades, taarten een horloge zijn er nog veel meer schitterende prijzen te winnen.

Daarnaast is er een verloting met als hoofdprijs een dagtocht voor 2 personen verzorgd door Dalstra Reizen. Raad de waarde van de mand met boodschappen, raad je het bedrag van de mand of bent u diegene die het dichtst me uw bod bij de werkelijke waarde komt? Dan is de mand met boodschappen van u. Voor de kleintjes is er weer een grabbelton.

Op het programma staan verder diverse optredens van koren, solo optredens, een accordeonist en op zaterdag een optreden van de Voortvarende Vrouwen. Genietend van de muziek kunt u zich tegoed doen aan zelfgemaakte snert, oliebollen en koffie met appeltaart.

Ook dit jaar is het park weer helemaal in kerstsfeer gebracht en verlicht met heel veel lampjes.
De toegang en het parkeren is geheel gratis, dus kom gezellig langs!

Voor meer informatie zie: www.facebook.com/spitkeet.

 

 .09-IMG_001303-IMG_0006

 

 

DSC00127

DSC00125

DSC00140

Gegevens

Begin:
13 december, 2017
Einde:
16 december, 2017
Kosten:
gratis