Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beppe’s Lapkes in 2022

april 1 @ 00:00 april 12 @ 23:59 CEST

“Beppe’s Lapkes” in 2022

 Eind 2021 hebben wij het besluit moeten nemen om ons project m.b.t. de  “Beppe’s Lapkes” te verplaatsen naar 2022. Sindsdien is het een poosje stil geweest. Toch hebben wij niet stilgezeten, en wordt er nog steeds hard gewerkt aan het maken van de ““Beppe’s Lapkes”. Ook krijgen we nog steeds lapkes binnen. Op dit moment staat de teller op meer dan 2500 lapkes waar we ontzettend blij mee zijn! Maar lieve mensen we gaan door!  Na de zomervakantie hopen we alvast een begin te gaan maken het geraamte van de kerstboom, en het optuigen ervan.

Voor wie dit project niet kent, laten we in het kort nog even weten wat onze plannen zijn. We vragen jullie om samen met ons Granny squares” of in het fries “Beppe’s lapkes” te gaan haken en/of breien.

Het plan is om van al deze “Beppe’s Lapkes” een hele grote kerstboom te gaan maken. De kerstboom zal na de zomervakantie langzamerhand worden opgebouwd, en tijdens de Winterfair en Snertkuier in vol ornaat bij Openluchtmuseum en Themapark de Spitkeet in Harkema te zien zijn. Na de feestdagen zullen al deze lapjes worden verwerkt in dekentjes, baby capes, vestjes enz. Deze zullen dan worden geschonken aan een goed doel.

Dus dames, haal jullie haak- en breinaalden en overschotjes wol alvast van boven en begin massaal “Beppe’s Lapkes” te haken of te breien!

De lapkes moeten 20 cm bij 20 cm zijn, en mogen gehaakt of gebreid worden. Het hoeven niet allemaal granny squares te zijn, zolang de lapjes maar 20 bij 20 cm zijn. Hoe meer, hoe liever! Hoe bonter, hoe leuker!

Laten we met elkaar een hele grote boom gaan maken. Wij zien jullie creaties met veel enthousiasme tegemoet!

De Beppe’s lapkes kunnen worden ingeleverd bij de Openluchtmuseum en themapark de Spitkeet, de Dunen 7 in Harkema.

 

Klik op de link: Beppe’s Lapkes verplaatst naar 2022

 

 

april 1 @ 00:00 april 12 @ 23:59 CEST

Gegevens

Begin:
april 1 @ 00:00 CEST
Einde:
april 12 @ 23:59 CEST

april 1 @ 00:00 april 12 @ 23:59 CEST