Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Sneupen bij De Spitkeet / Brocante verkoop

30 augustus - 4 september

Sneupen bij De Spitkeet / Brocante verkoop.

Sneupen‘ of ‘strunen’ is de Friese vertaling voor op je gemak rondsnuffelen tussen spullen. Terwijl de een het voorwerp als rommel ziet, kan de ander een schat vinden.

In het Weinhok bij “De Spitkeet” wordt van maandag 30 augustus t/m zaterdag 4 september een verkoop van spulletjes uit grootmoeders tijd georganiseerd. Gezellig sneupen en profiteren van goede gebruikte spullen tegen voordelige prijsjes. Voor het Weinhok is een terras gerealiseerd waar u een kopje koffie of thee met iets lekkers kunt verkrijgen. De ingang is via het grote hek naar het Weinhok, de route wordt duidelijk aangegeven d.m.v. borden.

Openingstijden:

Maandag 13.00 tot 17.00 uur.

Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

De entree is gratis op maandag 30 augustus t/m vrijdag 3 september Op zaterdag 4 september tijdens de oude ambachten dag betaalt u de normale toegangsprijs van het museum. Donateurs hebben gratis toegang.

 

De gezondheid en veiligheid van onze vrijwilligers en bezoekers zijn voor ons topprioriteit. We volgen de richtlijnen en het advies van het RIVM.  Bezoekers worden daarom gevraagd om hun naam en contactgegevens achter te laten.

 

 

Gegevens

Begin:
augustus 30 @ 10:00
Einde:
september 4 @ 17:00

Locatie

Themapark de Spitkeet
De Dunen 3 Harkema, Friesland 9281 KT Nederland + Google Maps
Telefoon:
0512-840431
Site:
https://www.despitkeet.nl