Laden Evenementen

« All Events

Brommels Wâldpyk Bramenfestijn

28 augustus - 29 augustus

Brommels Wâldpyk Bramenfestijn.

Op 28 en 29 augustus a.s. vindt het Brommels Wâldpyk Bramenfestijn plaats. Ook openluchtmuseum De Spitkeet doet mee met een foto-expositie en een fietstocht.

 

Foto-expositie

Dit jaar wil het museum foto’s laten zien van Brommels.  Het onderwerp Brommels, wat een ander woord voor bramen is, kun je op een foto vertalen in de breedste zin van het woord. Dus maak een leuke foto en lever hem voor  11 augustus a.s. aan bij De Spitkeet, De Dunen 7, 9281 KT Harkema. Het formaat van de foto mag niet groter dan A4 zijn [30 cm  x 21 cm]. De foto moet op een stevige ondergrond [karton oof iets dergelijks] zijn bevestigd. Op de achterkant graag uw e-mailadres en naam vermelden. Indien gewenst kunt u uw naam ook onder de foto vermelden. Per deelnemer mag één foto ingeleverd worden. De organisatie behoudt zich het recht van plaatsing voor. Er is ruimte voor een beperkt aantal foto’s.  Vanaf maandag 30 augustus is het mogelijk om uw foto retour te halen.

Wist u dat op en in de omgeving van openluchtmuseum De Spitkeet ook prachtige, fotogenieke Brommels-struiken staan?

 

 

 

 

 

 

Fietstocht

Verder organiseert De Spitkeet op zaterdag 28 augustus een fietstocht door het Brommels gebied (zie hiervoor bij het evenement ‘Fietstochten’).

 

Voor meer informatie over het Brommels-festijn: http://www.brommelsfestijn.nl

Gegevens

Begin:
augustus 28 @ 10:00
Einde:
augustus 29 @ 17:00