Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Museumkidsweek / Ferdivedaasjewike (gaat niet door)

13 oktober - 16 oktober

Ferdivedaasjewike bij de Spitkeet!

Tijdens de herfstvakantie van dinsdag 13 oktober t/m vrijdag 16 oktober kun je bij De Spitkeet kennismaken met het “ FERDIVIDAASJE  DOEBOEK”.  Met behulp van dit prachtige boek boordevol verhalen, puzzels, opdrachten, enzovoort maak je kennis met ons prachtige themapark. Ben je uitgespeeld en uitgepuzzeld op het park, dan kun je thuis alles nog eens rustig nalezen, de laatste knutselopdrachten afmaken, of dat heerlijke wentelteefje bereiden waarvan je het recept terug kunt vinden in dit gevarieerde doeboek. Ook staan er leuke spelletjes in die je thuis met je vriendje of vriendinnetjes nog eens na kunt spellen.

Hoe gaan wij deze week organiseren?

Iedereen heeft te maken met het coronavirus en de daaraan gekoppelde RIVM maatregelen. Zo ook ons museum! Om deze week goed te laten verlopen, hebben we gekozen om met tijdsloten te gaan werken. Wanneer je je opgeeft krijg je een tijdsblok toegewezen waarin je wordt toegelaten tot het park. Je gaat daarna met jouw eigen groep of groepje over het Spitkeetterrein. De groepjes vertrekken ieder om de 10 minuten, zodat iedereen in alle rust kan genieten van ons mooie themapark en de diverse opdrachten in het boek in alle rust kan afronden. Opgeven kan bij Ingrid Hoogendoorn 06-11735459 of per email Spitkeet.herfstvakantie@gmail.com

De entree bedraagt voor volwassen € 5,50 en is voor donateurs en kinderen gratis. Prijs voor het “Ferdividaasje Doeboek” is € 3,00.

Nog even voor alle duidelijkheid: geen opgave is geen deelname aan deze activiteit.

Dit klinkt misschien streng, maar het niet houden aan de regels van het RIVM kan voor u en ook voor ons openluchtmuseum grote gevolgen hebben.

 

Zie hier voor een filmpje van vorig jaar.

 

Klik hier om de voorkant van ferdivedaasjeboek te bekijken.

Gegevens

Begin:
oktober 13
Einde:
oktober 16