Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Museumkidsweek / Fryske Mearkes (sprookjes)

19 oktober - 21 oktober

Fryske Mearkes (sprookjes) tijdens de herfstvakantie

Weet jij waarom varkens met hun snuit in de modder zoeken, hoe het af liep met de oude hond of waarom beren geen staart hebben? Kom in de herfstvakantie naar De Spitkeet en ontdek deze en nog meer andere mooie sprookjes uit de Friese Wouden.

In de herfstvakantie van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 oktober tussen 12:00 en 16:00 uur worden er bij Themapark De Spitkeet weer leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Uiteraard zijn ouders en grootouders hierbij ook van harte welkom.

Je kunt de middag beginnen met een leuke poppenkastvoorstelling (deze voorstellingen beginnen om 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Voor de voorstellingen geldt vol is vol. Je kunt ook  over ons mooie park op Friese Mearkes ontdekkingstocht langs de huisjes. Hierbij moet je letters zoeken om een puzzel op te lossen. Heb je nog genoeg energie na deze bezigheden dan kun je altijd nog even heerlijk in de speeltuin spelen of even met een glaasje ranja lekker uitblazen op het terras.

 

Entree voor kinderen en donateurs is gratis, deelname aan deze activiteiten (poppenkastvoorstelling + puzzeltocht) is 3 euro, volwassenen betalen de normale entreeprijs.

 

Zie hier voor een filmpje van een vorige keer.

 

 

 

Gegevens

Begin:
19 oktober, 2021
Einde:
21 oktober, 2021