Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Help pake en beppe de vakantie door

19 februari - 22 februari

| €5,50

Help Pake en Beppe de vakantie door

Thema ‘Lekker ite, nea weismitte’

Van 19 februari t/m 22 februari 2019 opent het museum haar deuren van 11.00 tot 16.00 uur voor kinderen met pakes, beppes, ouders en andere volwassenen. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree in gezelschap van een volwassene.

In de voorjaarsvakantie is er een superleuke nieuwe editie van “Help Pake & Beppe De Vakantie door”! Het thema van 2019 is ‘Lekker ite, neat weismite’ oftewel ‘Lekker eten, niks weggooien’. Lekker duurzaam en leerzaam thema met verschillende creatieve activiteiten voor jong en oud.

Zo kun je een voederplank maken en een streng pinda rijgen voor de vogels (vanaf 6 jaar). Ook kun je zien en proeven wat je van oud brood en fruit kunt maken. Een  speurtocht over het park om grootmoeders gerechten te ontdekken met een bijbehorende vraag en een letter die je op je kaart kan noteren. Bij een goede oplossing is je kaart een tractatie waard.

Wil je creatief bezig zijn dan kun je Shaun het popcornschaap maken of van vilt een fruitsleutel-hanger. Ook kun je aan de slag om een koek te versieren.

Aan pake, beppe of ouders is ook gedacht zij kunnen een rebus oplossen, uit de goede oplossingen word er dagelijks één jaarkaart 2019 van De Spitkeet verloot.

Op woensdag 20 februari is de bokkenwagen aanwezig en kun je een gratis ritje maken. Elke dag is er een gratis proeverij met de insteek  “Lekker ite, neat weismite”. Kortom: het recept om de voorjaarsvakantie nóg leuker te maken! Wij hebben er zin in! Jullie ook? Tot in de voorjaarsvakantie!

Voor de deelname aan de activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

per activiteit: € 2,00
drie activiteiten: € 5,00
extra activiteit koek versieren: € 3,00
bokkenwagenritje: gratis

 

Zie hier filmpje van een vorig jaar.

 

BhZnHOEIQAABWFKBhVlIh8IQAAq-n-

 

IMG_1636

 

 

Gegevens

Begin:
februari 19
Einde:
februari 22
Kosten:
€5,50