Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

NL DOET

11 maart - 12 maart

Voorjaars schoonmaak.

Helpt u ons de klus te klaren?

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart organiseert het Oranje Fonds de jaarlijks grootste vrijwilligers dag in Nederland. NL Doet! Een dag waar u hulp bij de diverse vrijwilligersorganisaties ertoe doet!

Zo ook bij De Spitkeet in Harkema. Daarom vragen wij u: Helpt u ons de klus te klaren?

Want lieve mensen wat hebben we u de afgelopen 2 jaar gemist en wat zien wij er naar uit u allemaal weer te gaan ontmoeten. Daarom vragen wij u hulp zodat wij als Openluchtmuseum op 1 april weer spik en span aan het nieuwe seizoen kunnen gaan beginnen. Want na twee jaar zo goed als stil te hebben gestaan, hopen we dit jaar er weer volop tegenaan te gaan. Natuurlijk zal corona ook de komende tijd ons beleid blijven bepalen, toch denken wij dat het tijd wordt om te gaan kijken naar wat we niet kunnen, maar wat we wel kunnen! Dit vraagt van ons allemaal creativiteit en aanpassing. Maar als we met elkaar de schouders er onder gaan zetten, moet dit ons gaan lukken.

Maar voordat dit alles zover is vragen wij uw hulp. We zoeken mensen die ons willen helpen de huisjes schoon te gaan maken voordat het seizoen van start gaat. Onder het genot van een hapje en drankje en een muzikale omlijsting, hopen we er met elkaar een productieve dag, maar bovenal een gezellige dag van te gaan maken. Tevens willen wij een “Meet en Greet” organiseren waarin we potentiële, gepassioneerde vrijwilligers- de gelegenheid willen geven om in een ongedwongen sfeer kennis te maken met ons en ons park.

Wilt u meehelpen? Geef u dan op via www.nldoet.nl of rechtstreeks bij De Spitkeet via info@despitkeet.nl . Ontvangst is tussen half 9 en 9 uur met koffie en thee. Voor broodjes en soep wordt gezorgd. We sluiten de dag af rond de klok van 14:00 uur.

Het zou geweldig zijn dat wij het seizoen 2022 weer van start kunnen gaan met een opgeruimd, schoon en fris Themapark! Komt u ook?

 

PS: de dan geldende corona maatregelen zullen in acht worden genomen

Gegevens

Begin:
maart 11 @ 09:00 CET
Einde:
maart 12 @ 14:00 CET