Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NL DOET

15 maart @ 09:00 16 maart @ 13:00 CET

Voorjaars schoonmaak.

Helpt u ons de klus te klaren?

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart organiseert het Oranje Fonds de jaarlijks grootste vrijwilligersdag in Nederland: NL Doet! Een dag waar u hulp bij de diverse vrijwilligersorganisaties ertoe doet!

Zo ook bij De Spitkeet in Harkema. Daarom vragen wij u: Helpt u ons de klus te klaren? Zodat wij als Openluchtmuseum op 1 april weer spik en span aan het nieuwe seizoen kunnen gaan beginnen.

Wij zijn wij op zoek naar mensen die ons willen helpen de huisje schoon te gaan maken voordat het seizoen van start gaat. Onder het genot van een hapje en drankje en muzikale omlijsting, hopen we er met elkaar een productieve, maar bovenal er een gezellige dag van te gaan maken. Tevens willen wij een “Meet en Greet” organiseren waarin we eventueel nieuwe, gepassioneerde vrijwilligers de gelegenheid willen geven om in een ongedwongen sfeer kennis te maken met ons en ons park.

Wilt u meehelpen? Geef u zich dan op voor vrijdag 8 maart a.s. via www.nldoet.nl of rechtstreeks bij De Spitkeet via info@despitkeet.nl, telefoonnummer 0512-840431. Ontvangst is beide dagen tussen half 9 en 9 uur met koffie en thee. We sluiten beide ochtenden af met soep en broodjes! Het zou geweldig zijn dat wij het seizoen 2024 weer van start kunnen gaan met een opgeruimd, schoon en fris Themapark! Komt u ook?

Gegevens

Begin:
15 maart @ 09:00 CET
Einde:
16 maart @ 13:00 CET