Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Spitkeet Paasfeest

22 april

Paasfeest bij ‘De Spitkeet’.

 

Activiteiten voor jong en oud!

Paasmaandag betekent voor De Spitkeet eieren zoeken. Het is zo langzamerhand traditie dat wij deze activiteit organiseren voor de jeugd.          Dit jaar is paasmaandag op 22 april en dus is het dan feest.

Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom om eieren te zoeken. Dit zijn houten eieren die door vrijwilligers worden verstopt op het grote terrein van het Themapark, behalve in de huisjes en bij de pingo. Wanneer je vijf eieren hebt gevonden mag je deze inleveren bij de paashaas die op het terrein rondloopt. Je krijgt dan een echt ei en mag deze beschilderen. Behalve deze houten eieren liggen er ook gouden eieren verstopt. Wanneer je een gouden ei vindt kun je deze inleveren, en je ontvangt een leuke verrassing.

En als klap op de vuurpijl mag je een klont deeg aan een stok schuiven en die boven een kolenvuurtje heerlijk bruin bakken. Met wat boter en bruine suiker smaakt dat lekker.

 

Als speciale attractie is er een roofvogelshow om 12.00 uur.

Behalve aan de jeugd denken wij uiteraard ook aan de ouderen. De huisjes zijn allemaal open en daar zitten vrijwilligers die vertellen over het Themapark en over het leven van de mensen die in zulke huisjes hebben gewoond.

Je kunt in de huisjes suikerbrood en roggebrood met ei proeven.

In het Skieppehok en op het overdekte terras kun je ondertussen na alle activiteiten op het park, genieten van een kopje koffie/thee, warme chocolademelk, frisdrank, ranja, appelgebak, heerlijke broodjes en poffertjes.

De entree is dit jaar aan de loketten van de stookhut, vergeet uw donateurskaart niet! Pin aanwezig!

 

Zie hier een filmpje van vorig jaar en een filmpje van het paaseieren zoeken.

 

paas eieren zoeken
paas eieren zoeken
schminken
schminken
eieren verfen
eieren verfen
broodje bakken
broodje bakken
speeltuin
speeltuin
gezellige drukte
gezellige drukte

 

Gegevens

Datum:
april 22