Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spitkeet Paasactiviteiten

april 10 @ 10:00 17:00 CEST

 

Paasactiviteiten bij ‘De Spitkeet’.

Op maandag 10 April, tweede paasdag van 10.00 tot 17.00 uur, vieren wij op themapark De Spitkeet weer ons jaarlijkse paasfeest. Wat houdt dit in? Zoals jullie van ons gewend zijn kun je ook dit jaar op het park (niet in de huisjes) weer houten paaseieren zoeken. Zoek 5 stuks en lever ze in bij de paashaas en krijg een ei om te schilderen. Vind je een gouden ei dan hebben wij een leuke verrassing voor jou als tegenprestatie; dus goed zoeken en wie weet vind jij er één! Bij het broodje bakken krijg je van een van onze vrijwilligers wat deeg op een stok. Met deze stok kun je boven een vuurtje je broodje mooi gaar bakken; doe er daarna wat basterdsuiker op en je hebt een heerlijk warme lekkernij!

Dit jaar hebben we een leuke speurtocht bedacht. Heb je alle plaatjes en het antwoord gevonden, dan kun je deze inleveren en een leuke prijs winnen! Als je toch over het park en langs de huisjes komt, kun je in sommige huisjes wat lekkers vinden om te proeven, naar verhalen van vroeger luisteren of een bakje heerlijke snert kopen. Zo in het voorjaar kun je buiten natuurlijk al best hier en daar lieve lammetjes door de wei zien huppelen, maar op deze dag kun je ze bij ons ook even aaien, hoe leuk is dat!

Voor uw bezoek aan ons park op deze Paasdag geldt de normale entreeprijs. Bent u donateur, dan is de entree gratis. Leden van ons bestuur staan deze dag voor u klaar om de nieuwe donateurskaarten uit te reiken. Deze kunt u vanaf 1 april weer bij ons ophalen. Wist u dat u voor 20 euro al donateur kunt worden? Dan heeft u een jaar lang met uw huishouding gratis entree. Met een gezin en slechts een paar bezoekjes is het zeker de moeite van het overwegen waard! 

 

De entree bedraagt:

– Volwassenen                          € 6,50

– Kinderen van 4 t/m 12 jaar     € 2,50

(tot 4 jaar gratis)

– Donateurs (€ 20,- of meer)     gratis

 

Gratis parkeren

Pin aanwezig!

 

Zie hier een filmpje van vorig jaar en een filmpje van het paaseieren zoeken.

 

paas eieren zoeken
paas eieren zoeken
eieren verfen
eieren verfen
broodje bakken
broodje bakken
speeltuin
speeltuin
gezellige drukte
gezellige drukte

Gegevens

Datum:
april 10
Tijd:
10:00 – 17:00 CEST