Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Spitkeet Paasactiviteiten

18 april

Paasactiviteiten bij ‘De Spitkeet’.

 

Activiteiten voor jong en oud!

Paasmaandag betekent voor De Spitkeet eieren zoeken. Het is zo langzamerhand traditie dat wij deze activiteit organiseren voor de jeugd.

eieren zoeken en brood bakken
Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom om eieren te zoeken. Dit zijn houten eieren die door vrijwilligers worden verstopt op het grote terrein van het Themapark, behalve in de huisjes, bij de pingo en bijenkasten. Wanneer je vijf eieren hebt gevonden mag je deze inleveren bij de paashazen die op het terrein rondlopen. Je krijgt dan een echt ei en mag deze beschilderen. Behalve deze houten eieren liggen er ook gouden eieren verstopt. Wanneer je een gouden ei vindt kun je deze inleveren bij de balie, en je ontvangt een leuke verrassing. En als klap op de vuurpijl mag je een klont deeg aan een stok schuiven en die boven een kolenvuurtje heerlijk bruin bakken. Met wat boter en bruine suiker smaakt dat lekker.

Mini kermis
Als speciale attractie is er een Mini-kermis. De Mini-kermis is open van 10.00 tot 16.00 uur, met een zweefmolen, eendjes, vissen en een suikerspinmachine. Alle activiteiten op het park zijn gratis, behalve eendjes vissen en de suikerspin op de minikermis. Behalve aan de jeugd denken wij uiteraard ook aan de ouderen. De huisjes zijn allemaal open en daar zitten vrijwilligers die vertellen over het Themapark en over het leven van de mensen die in zulke huisjes hebben gewoond.

Ouderen
Je kunt in de huisjes suikerbrood en roggebrood met ei proeven en de eenden- korfvlechter aan het werk zien. In de Schaapskooi en op het grote overdekte terras kun je na alle activiteiten op het park, genieten van een kopje koffie/thee, warme chocolademelk, appelgebak, soep van de dag, heerlijke broodjes en pannenkoeken.

 

De entree bedraagt:

– Volwassenen                          € 6,50

– Kinderen van 4 t/m 12 jaar     € 3,50

(tot 4 jaar gratis)

– Donateurs (€ 20,- of meer)     gratis

Nog geen donateur?  Voor € 20,- per jaar bent u al donateur en hebt u het hele seizoen vrije entree.

Gratis parkeren

Vergeet uw donateurskaart niet!

Pin aanwezig!

 

Paasmaandag staan de vrijwilligers van De Spitkeet en de Paashaas voor jullie klaar om er een gezellige dag van te maken.

Dus wees welkom.

 

Zie hier een filmpje van vorig jaar en een filmpje van het paaseieren zoeken.

 

paas eieren zoeken
paas eieren zoeken
eieren verfen
eieren verfen
broodje bakken
broodje bakken
speeltuin
speeltuin
gezellige drukte
gezellige drukte

 

Gegevens

Datum:
18 april, 2022
Tijd:
10:00 - 17:00 CEST