Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spitkeet Puzzeltochten

1 april 2023 @ 00:00 31 oktober 2023 @ 00:00 CEST

Spitkeet Puzzeltochten.

Wat zijn we blij dat we onze bezoekers dit jaar weer op de oude en vertrouwde manier mogen verwelkomen in ons museum. Wat hebben we de jaarlijkse evenementen die door de corona afgelast moesten worden gemist.

Achter de schermen hebben we in deze tijd gezocht en gewerkt aan iets wat we jullie kunnen aanbieden ook als er onverhoopt weer beperkingen op ons pad zouden komen door corona en met dit in onze gedachten zijn we op puzzeltochten gekomen.

Wandelpuzzeltocht
We hebben er maar liefst drie voor jullie ontwikkeld. Een mooie wandelpuzzeltocht in de omgeving van ons mooie themapark met een kuierbingo met wat er zoal te zien is in deze mooie omgeving.

Fietspuzzeltocht
Een leuke fietspuzzeltocht die jullie naar de mooiste en leukste plekjes in onze omgeving brengt; met feitjes en weetjes waar je normaal niet op let en misschien wel vaak aan voorbij fietst.

Autopuzzeltocht
En als laatste een autopuzzelrit die jullie naar de meest prachtige stukjes tussen wad en de wouden leidt, naar plekjes waar je misschien, ondanks dat ze dichtbij zijn, nog nooit bent geweest.

Alle tochten beginnen en eindigen bij De Spitkeet. Bij het bedenken van de puzzeltochten hebben we natuurlijk rekening gehouden met gezinnen met kinderen. De wandel- en fietsafstanden zijn ook voor hun prima te doen. Voor de autopuzzeltocht is er een leuke bingo gemaakt voor op de achterbank; goed om je heen kijken en opletten onderweg dus!

De wandel- en fietspuzzeltochten zijn € 4,95 per stuk, de autopuzzeltocht is € 14,95. Ze zijn allemaal verkrijgbaar vanaf 1 mei aan de balie van themapark De Spitkeet!

Gegevens

Begin:
1 april 2023 @ 00:00 CEST
Einde:
31 oktober 2023 @ 00:00 CEST

1 april 2023 @ 00:00 31 oktober 2023 @ 00:00 CEST

Kalender mogelijk gemaakt door The Events Calendar